جوک اس ام اس چیستان.ایا میدانید.ضد پسر ضد دختر
 
Design by : NazTarin

ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز :
بازدید دیروز :
بازدید هفته :
بازدید ماه :
بازدید کل :
تعداد مطالب : 159
تعداد نظرات : 6
تعداد آنلاین : 1

javahermarket

مشاهده جدول کامل ليگ برتر ايران

ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ پنج شنبه 11 آبان 1391برچسب:نام مناسب وبلاگ,بهترین اسم وبلاگ,انتخاب اسم خوب برای وبلاگ, توسط saeed

ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ دو شنبه 8 آبان 1391برچسب:, توسط saeed


امروزه داشتن یک سایت اینترنتی کار چندان مشکلی نیست. فقط کافیست مقداری پول بپردازید و یک دومین ثبت کنید. و متناسب با حجم مطالب خود مقداری فضا در دنیای مجازی اجاره کنید. ولی داشتن یک سایت اینترنتی که دارای بازدیدکننده کافی باشد و بتواند بازدیدکننده های قدیمی خود را دوباره جذب کند کار ساده ای نیست. هر چه تعداد بازدید کننده سایت شما بیشتر باشد پتانسیل درآمدزایی آن هم بیشتر است. ولی چگونه می توان بازدیدکننده بیشتری داشت؟ در این مقاله سعی می کنیم اطلاعاتی را به افرادی که می خواهند یک سایت اینترنتی راه اندازی کنند ارائه کنیم به این امید که مورد استفاده شما قرار گیرد.

 


ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ 8 آبان 1391برچسب:, توسط saeed


وقتی که صفحات وب را طراحی می کنید، باید به خاطر داشته باشید که در سمت دیگر شبکه فردی باید ابتدا آنرا دانلود کند تا بخواند. به این دلیل است که مجبورید تا جاییکه ممکن است سرعت لود صفحات خود را افزایش دهید.


وقتی که صفحات وب را طراحی می کنید، باید به خاطر داشته باشید که در سمت دیگر شبکه فردی باید ابتدا آنرا دانلود کند تا بخواند. به این دلیل است که مجبورید تا جاییکه ممکن است سرعت لود صفحات خود را افزایش دهید.

به عنوان یک راهنما برای افزایش سرعت لود می توانید از این اصول استفاده کنید:

    حداکثر حجم صفحات وب سایت خود را 30KB نگه دارید. این حجم شامل تمام عکس ها و گرافیک هم می شود. به عنوان مثال اگر حجم عکس های مورد استفاده شما در صفحه 10 کیلو بایت باشد بهتر است حجم متن شما از 10 کیلو بایت بیشتر نشود.

    حداکثر حجم برای هر عکس، فایل صوتی یا هر برنامه کاربردی نباید از 12KB بیشتر شود. این شامل تصاویر متحرک و هر چیزی که همراه با صفحه شما دانلود می شود هم هست.

    صفحات را به چند صفحه تبدیل کنید. به جای اینکه از یک صفحه بلند استفاده کنید برای اینکه حجم صفحه شما زیاد نشود بهتر است آنرا به صفحات کوچکتر تقسیم کنید.

    استفاده از جلوه های تصویری را به حداقل برسانید. مطمئن شوید که جلوه هایی که استفاده می کنید واقعا در وب سایت شما مورد نیاز است. هر گاه که یک جاوا یا جاوا اسکریپت یا هر جلوه تصویری دیگری استفاده می کنید روی زمان دانلود صفحات خود تاثیر منفی می گذارید.



ادامه مطلب


نوشته شده در تاريخ 8 آبان 1391برچسب:وبلاگ پرسرعت,راههای افزایش سرعت وبلاگ,وبلاگنویسی, توسط saeed

صفحه قبل 1 صفحه بعد

rsianStat -->